Услови


Добродошли на Истанбул Базаар!

Ови Услови и одредбе постављају правила и прописе у вези са коришћењем веб странице Гхаиат ЛЛЦ која се налази на хттпс://ввв.паззаристанбул.цом/.

Приступањем овој веб страници, претпостављамо да прихватате ове услове и одредбе. Ако не прихватате све одредбе и услове наведене на овој страници, немојте наставити да користите Пазаристанбул.

Следећа терминологија се примењује на ове Одредбе и услове, ово Обавештење о приватности и Одрицање од одговорности, и све уговоре: „Клијент“, „Ви“ и „Ваш“ се односи на особу која је пријављена на ову веб страницу и на вас у складу са одредбама и условима Компаније. „Компанија“, „Ми“, „Ми“, „Наши“ и „Ми“ се односи на нашу компанију. „Страна“, „Стране“ или „Ми“ се односи и на Клијента и на нас саме. Сви услови се односе на понуду Компаније, прихватање и разматрање плаћања неопходних за предузимање процеса пружања помоћи Клијенту на најприкладнији начин како би се задовољиле потребе Клијента у вези са пружањем наведених Услуга. Подлеже важећем холандском закону.

Колачићи

Користимо употребу колачића. Приступањем Пазаристанбулу, слажете се са употребом колачића у складу са политиком приватности гхаиат ллц.

Већина интерактивних веб локација користи колачиће како би нам омогућили да преузмемо корисничке податке за сваку посету. Колачићи се користе да обезбеде функционалност одређених области како би људима који посете нашу веб локацију олакшали посету. Неки од наших филијала/партнера за оглашавање такође могу да користе колачиће.

лиценце

Осим ако није другачије наведено, гхаиат ллц и/или његови даваоци лиценце поседују права интелектуалне својине за све материјале на веб страници баззаристанбул. Сва права интелектуалне својине задржана. Можете му приступити на веб локацији баззаристанбул за своју личну употребу, подложно ограничењима наведеним у овим Условима и одредбама.

Не смеш:

  • Поновно објављивање чланака из Базаарстанбула
  • Продајте, изнајмите или лиценцирајте предмете из Базаарстанбула
  • Копирајте, репродукујте или копирајте материјал из Пазаристанбула
  • Редистрибуирајте садржај на Пазаристанбул

Овај Уговор ће почети да важи овог датума. Услови  који су створени  Уз помоћ Генератор одредби и услова  И  генератор политике приватности .

Одређени делови ове веб странице пружају корисницима могућност да објављују и деле мишљења и информације о одређеним областима веб странице. Гхаиат ЛЛЦ не филтрира, уређује, објављује или прегледа коментаре пре њиховог појављивања на веб локацији. Коментари не одражавају ставове и мишљења компаније Гхаиат, њених агената и/или повезаних лица. Коментари одражавају ставове и мишљења особе чији се ставови и мишљења деле. У мери у којој је то дозвољено важећим законом, нећу бити одговоран за коментаре нити за било какву одговорност, штету или трошкове настале и/или претрпљене као резултат било каквог коришћења и/или објављивања и/или појављивања коментара на овом веб сајт.

гхаиат ллц задржава право да прати све коментаре и да уклони све коментаре који могу бити неприкладни, увредљиви или на други начин крше ове Услове и одредбе.

Гарантујете и потврђујете да:

  • Имате право да постављате коментаре на нашој веб страници и имате све потребне лиценце и сагласности за то;
  • Коментари не крше никаква права интелектуалне својине, укључујући без ограничења ауторска права, патент или жиг било које треће стране;
  • Коментари не садрже клеветнички, клеветнички, увредљив, непристојан или на други начин незаконит материјал који би представљао нарушавање приватности.
  • Коментари се неће користити за тражење или промовисање комерцијалних, приватних, комерцијалних или илегалних активности.

Дајете Гхаиат ЛЛЦ-у неексклузивну лиценцу за коришћење, репродукцију, уређивање и овлашћивање других да користе било који од ваших коментара у било ком облику, формату или медију.

Хиперлинк до нашег садржаја

Следеће организације могу да повезују нашу веб страницу без нашег претходног писменог пристанка:

  • владине агенције;
  • претраживачи;
  • новинске организације
  • Онлине дистрибутери каталога могу да се повезују на нашу веб локацију као хиперлинк ка веб локацијама других компанија које су на берзи; И
  • Акредитована предузећа на нивоу система, искључујући непрофитне организације, добротворне шопинг центре и добротворне групе за прикупљање средстава које нису повезане са нашом веб локацијом.

Ове организације могу повезивати нашу почетну страницу, објаве или друге информације на веб локацији, али следећа веза: (а) ни на који начин не доводи у заблуду; (б) подразумевају спонзорство, подршку или подршку стране која повезује и њених производа и/или услуга; и (ц) уклапају се у контекст сајта стране која повезује.

Можемо да проценимо и одобримо друге захтеве за повезивање од следећих типова организација:

  • широко познати извори потрошачких и/или пословних информација;
  • сајтови заједнице дот.цом;
  • удружења или друге групе које представљају добротворне организације;
  • дистрибутери онлајн именика;
  • Интернет портали
  • рачуноводствене, правне и консултантске фирме; И
  • образовне установе и трговачка удружења.

Одобрићемо захтеве за повезивање од ових организација ако утврдимо: (а) да веза не би проузроковала да сами себе или наше акредитоване компаније гледамо неповољно; (б) организација нема негативну евиденцију код нас; (ц) Предност гледања моста компензира одсуство Гхаииат С.А. и (д) везу у контексту општих информација о изворима.

Ове организације могу да повезују нашу почетну страницу под условом да следећа веза: (а) ни на који начин није обмањујућа; (б) подразумевају спонзорство, подршку или подршку стране која повезује и њених производа или услуга; и (ц) уклапају се у контекст сајта стране која повезује.

Ако сте један од ентитета наведених у ставу 2 изнад и заинтересовани сте за повезивање са нашом веб локацијом, морате нас обавестити слањем е-поште Гхаиат ЛЛЦ. Молимо вас да укључите своје име, назив ваше организације, ваше контакт информације, УРЛ вашег сајта, листу УРЛ адреса са којих намеравате да се повежете на нашу веб локацију и листу УРЛ адреса са којих желите да се повежете на нашу веб локацију . Сачекајте 2-3 недеље за одговор.

Обавештена тела могу да се повезују са нашом веб локацијом на следећи начин:

  • користећи назив наше компаније; или
  • коришћењем повезаног обједињеног локатора ресурса; или
  • Употреба било ког другог описа на који повезује наша веб локација је корисна у контексту и формату садржаја на сајту стране која повезује.

Никаква употреба Гхаиат-овог логотипа или других уметничких дела неће бити дозвољена у недостатку уговора о лиценцирању жига.

иФрамес

Не смете да правите оквире око наших веб страница који мењају визуелну презентацију или изглед наше веб странице на било који начин без нашег претходног пристанка и писмене дозволе.

Одговорност за садржај

Нећемо бити одговорни за било који садржај који се појави на вашој веб страници. Сагласни сте да нас штитите и браните од свих потраживања на вашој веб страници. Ниједна веза не би требало да се појављује на било којој веб локацији која се може протумачити као клеветничка, опсцена или криминална, или која крши, на други начин крши или заговара кршење или друго кршење права трећих страна.

своју приватност

Молимо прочитајте политику приватности

Заштита права

Задржавамо право да захтевамо да уклоните све везе или одређену везу до наше веб странице. Сагласни сте да на захтев одмах уклоните све везе ка нашем сајту. Такође задржавамо право да променимо ове одредбе и услове и политику повезивања у било ком тренутку. Наставком повезивања на нашу веб страницу, сагласни сте да ћете бити обавезани овим одредбама и условима повезивања.

Уклоните везе са нашег сајта

Ако из било ког разлога нађете било какву досадну везу на нашој веб страници, слободни сте да нас контактирате и обавестите нас у било ком тренутку. Размотрићемо захтеве за уклањање линкова, али нисмо у обавези да вам директно одговоримо.

Не гарантујемо да су информације на овој веб страници тачне, нити гарантујемо њихову потпуност или тачност; Не обећавамо да ћемо веб локацију одржавати доступним нити да ћемо материјал на веб локацији одржавати ажурним.

Одрицање од одговорности

У максималној мери дозвољеној важећим законом, искључујемо све изјаве, гаранције и услове који се односе на нашу веб страницу и коришћење ове веб странице. Ништа у овом одрицању одговорности:

  • ограничити или искључити нашу или вашу одговорност за смрт или личну повреду;
  • ограничити или искључити нашу или вашу одговорност за превару или лажно лажно представљање;
  • ограничити било коју нашу или вашу одговорност на било који начин који није дозвољен важећим законом; или
  • искључити било коју нашу или вашу обавезу која се не може искључити према важећем закону.

Ограничења и забране одговорности наведене у овом одељку и на другим местима у овом одрицању одговорности: (а) подлежу претходном ставу; и (б) регулише све обавезе које проистичу из одрицања одговорности, укључујући уговорне обавезе, деликт и кршење законске обавезе.

Корпа
sr_RSSerbian